• Neredeyiz ?

Lahmacun Sanatı

Lahmacun Sanatında lezzet etin özenle seçilmesiyle başlar. Usta eller en güzele ulaşma aşkıyla eti işler ve odun ateşinde tam kıvamında pişirilir, lezzet yakalanır. Tandır fırını ile birlikte lezzet zirveye ulaşır...

1980 yılında meslek hayatına başlayan ve İstanbul'un en elit restoranlarında Lahmacun Ustası olarak çalışan Abdullah Arslan, bu değerli birikimi Lahmacun Sanatı ismi ile 2011 yılında İstanbul Ümraniye'deki Restoranında hizmete sunmuştur. Antep'ten gelen lezzeti ve kalitesi ile Kebap ve lahmacun çeşitleri ile sizlere yöresel bir ziyafet sunmaktadır.

Doğal besiciliğin ürünü olan etlerimizde hiçbir koruyucu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Ürünlerimiz günlük olarak hazırlanmakta ve düzenli olarak yetkili laboratuarlarda analiz edilmektedir.

Vizyonumuz Lahmacun Sanatı olarak, Lahmacun konusunda öncü olmak ve Misyonumuz geleneksel Lahmacunun bir standart olarak kabul edilip bu lezzeti tüm dünyaya buluşturmak.
Lahmacun Sanatı ekibi olarak siz değerli müşterilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Abdullah Arslan

Lahmacun Sanatı

Story-01 Story-02
Story-03

Lahmacun Sanatı

GÖRDÜĞÜNÜZ DEĞİL TATTIĞINIZ AKLINIZDA KALACAK...

Menü için tıklayınız